Websites

MaXxive ICT maakt al ruim 15 jaar websites! Informatieve websites voor bedrijven, (overheids-) instellingen en de scholensector. Dit zijn veelal websites met een aantal informatieve pagina’s, routebeschrijving, foto’s en/of video en een contactformulier. Dit noemen wij onze ‘basiswebsite’.

U krijgt dan:

  • Opmaak in uw eigen huisstijl
  • Maximaal 10 pagina’s (inclusief foto pagina, routebeschrijving en contact/offerte formulier)
  • CMS systeem op basis van WordPress (dus u kunt de site zelf onderhouden)

Dit type website kunnen wij al aanbieden voor € 699,00 (ex BTW)! Eénmalig!

Mochten de bovenstaande mogelijkheden niet voldoende voor uw wensen zijn, dan kunnen wij ook een maatwerk website voor u maken. Deze zal ook op WordPress gebaseerd zijn, maar hier zullen dan veel meer opties mogelijk zijn. Denk hierbij aan een webshop of online catalogus, een uitgebreid offerte formulier, koppelingen met social media (Facebook, Twitter en dergelijke) en zelfs een forum! Vraag vrijblijvend een offerte aan, aan de hand van uw specifieke wensen!

Mocht u de site niet zelf kunnen en/of willen onderhouden, dan kunnen wij dat uiteraard ook voor u doen. Zie hiervoor de pagina websitebeheer.

Indien u zelf reeds een domeinnaam en/of hosting geregeld heeft, dan is dat geen probleem. Wij kunnen de door ons gemaakt site ook ergens anders op het internet neerzetten. Heeft u zelf nog geen hosting en domeinnaam, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht!