Social Media

Facebook van MaXxive ICTVeel van onze klanten willen graag beschikbaar zijn op het vlak van sociale media, zoals Facebook, Instagram, Twitter en dergelijken. Echter, er is geen tijd voor, er is geen kennis van of er is te weinig visie om dit op de perfecte manier te doen. MaXxive ICT kan dit voor u uit handen nemen!

Sinds het begin van social media zijn wij actief bezig op dit vlak. Niet alleen zakelijk, maar zeker ook privé. Dat wil zeggen dat wij in de loop der jaren onze weg op dit vlak goed kunnen vinden. Wij willen daarom onze kennis delen met onze klanten en onze diensten hierop toespitsen.

Tevens zijn en blijven wij natuurlijk een ICT-bedrijf. Dat wil zeggen dat wij niet 3x hetzelfde werk willen doen. Veel social media zijn daarom ook te koppelen met elkaar. Een mooi voorbeeld is onze eigen site. Op het moment dat wij een nieuw nieuwsitem plaatsen op de website, wordt dit gelijk op Twitter geplaatst. Twitter en Facebook staan ook weer in verbinding met elkaar en op Facebook wordt ditzelfde bericht gepost. Zo heeft u met 1 druk op de knop alle social media geüpdatet! Natuurlijk is het niet de bedoeling dat het enkel hierbij blijft en is dit slechts één van de mogelijkheden!

Kortom: heeft u interesse in social media, maar u weet eigenlijk niet zo goed waar u moet beginnen, neem dan vrijblijvend contact met ons op!